Asirom

Asirom

https://asirom.ro/


Asirom Vienna Insurance Group este una dintre cele mai importante companii de asigurări din România, cu o prezență semnificativă pe piața asigurărilor de mai bine de 100 de ani. Compania este parte a grupului internațional Vienna Insurance Group (VIG), una dintre cele mai mari grupuri de asigurări din Europa Centrală și de Est.

Fondată în 1910, Asirom și-a dezvoltat de-a lungul timpului portofoliul de produse și servicii pentru a răspunde nevoilor variate ale clienților săi. Aceasta oferă o gamă extinsă de asigurări, inclusiv asigurări auto, asigurări de viață, asigurări de sănătate, asigurări de locuință și asigurări de afaceri. Cu o echipă de profesioniști dedicați, Asirom se străduiește să ofere soluții personalizate și flexibile pentru a satisface cerințele specifice ale clienților.

Grupul Vienna Insurance, în cadrul căruia Asirom operează, aduce un suport semnificativ prin resursele financiare și expertiză internațională. Acest parteneriat consolidează capacitatea Asirom de a răspunde la provocările pieței și de a aduce inovații în industria asigurărilor din România.

Asirom pune accent pe calitatea serviciilor și transparența în relația cu clienții săi. Compania adoptă tehnologii moderne pentru a facilita procesele și a oferi o experiență clienților cât mai fluidă și eficientă posibil.

Prin soliditatea sa financiară, experiența îndelungată și angajamentul față de clienți, Asirom continuă să fie un jucător de încredere pe piața asigurărilor din România, contribuind la securitatea financiară a indivizilor și a întreprinderilor din țară.

Consultați prețul asigurării RCA pentru autovehiculul dumneavoastră pe pagina Asigurari RCA, unde puteți compara ofertele tuturor companiilor de asigurări RCA din România.

Încărcare...