Prețul Meu îți aduce cele mai mici prețuri RCA

Nu o să îți vină să crezi ce preț avantajos vei primi

- Preț mai mic disponibil doar online
- Vezi toate ofertele asiguratorilor în doar 3 minute
- 100% sigur și rapid
- Folosit de mii de români lunar
- Primești polița imediat pe mail

Află prețul tău     Intră în cont
Prețul Meu îți aduce cele mai mici prețuri RCA

Primește oferte cu preț redus de la:

Allianz

Allianz

Asirom

Asirom

Axeria

Axeria

Generali

Generali

Grawe

Grawe

Groupama

Groupama

Omniasig

Omniasig

Hellas

Hellas

Eazy

Eazy


Cum primesc cea mai bună ofertă de preț RCA online de la Prețul Meu?

Cu ajutorul site-ului Prețul Meu poți afla în doar 3 minute cel mai bun preț la asigurarea auto obligatorie.

E sigur să cumpăr asigurarea auto obligatorie online?

Compararea RCA online de pe Prețul Meu este 100% sigură și veți primi polița pe email imediat după efectuarea plății.

Polițele RCA sunt emise în numele societăților de asigurare de către SC ABA Digitech SRL, înregistrată în Registrul Intermediarilor în Asigurări și/sau Reasigurări sub numărul RAJ-554685 ca asistent în brokeraj Safety Broker de Asigurare S.A., număr înregistrare Registrul Brokerilor: RBK-293. Puteți verifica aceste informații pe pagina ASF Romania introducând codul RAJ-554685.

Condițiile contractuale RCA sunt cele prevăzute prin dispozițiile Legii nr. 132/2017, privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie și prin prevederile Normei ASF 20/2017 privind asigurările auto din Romania, care se regăsesc postate la adresa: https://asfromania.ro/legislatie.

Începând cu data de 10.09.2020, șoferii pot face dovada încheierii asigurării RCA și prin prezentarea unui document electronic cu polița emisă, în cazul unui control al Poliției. Este eliminată astfel obligativitatea prezentării poliței în format tipărit - documentul electronic având aceeași valoare legală.

Începând cu data de 01.07.2020, societățile de asigurare din Romania tipăresc polițele de asigurare Carte Verde pe suport de hârtie albă, în același mod în care puteți imprima și dumneavoastră polița de asigurare.

De ce date e nevoie pentru calculul asigurării RCA în 2024?

Conform legislației și normelor ASF Romania (https://asfromania.ro/legislatie) o serie de informații din talon și cartea de identitate sunt obligatorii pentru emiterea ofertelor RCA online. Am încercat să facem acest proces cât mai ușor pentru dumneavoastră, în cadrul procesului de ofertare. E indicat să aveți talonul mașinii și cartea de identitate la îndemână. Vă rugăm să introduceți cu atenție și corectitudine informațiile solicitate. Introducerea de date incorecte sau aproximative vor genera lipsa unor oferte din partea unor asiguratori.

Cum pot primi un tabel de prețuri RCA unde pot compara ofertele de la toate firmele de asigurări?

După introducerea datelor și crearea unui cont, condiție obligatorie pentru ofertarea online conform normativelor ASF Romania, veți putea vizualiza un tabel cu preturile RCA atât cu cât și fără decontare directă. Veți putea obține o ofertă de asigurare RCA pentru 6 sau 12 luni de la toate firmele de asigurări din România.

Tabelul de prețuri de referință îl găsiți pe pagina ASF Romania dar prețul final al unei asigurări RCA pentru dumneavoastră diferă la fiecare companie de asigurări în funcție de mai mulți parametri.

Ce trebuie să știu despre asigurarea auto obligatorie RCA în 2024?

Noile tarife RCA pentru anul 2024 se situează în jurul sumei de 1.000 de lei, pentru categoria de vârstă 51-60 de ani, aplicabil autoturismelor cu o capacitate cilindrică sub 1.200 de centimetri cubi. În schimb, tariful maxim ajunge la aproximativ 4.700 de lei pentru șoferii sub 30 de ani, care dețin autovehicule cu o capacitate cilindrică de peste 2.500 de centimetri cubi.

În contextul creșterii prețurilor, obținerea unui RCA convenabil pentru mașina ta devine o prioritate. Pentru a găsi cel mai bun preț online, îți recomandăm să utilizezi un comparator de tarife eficient, precum cel furnizat de platforma noastră, Prețul Meu. Cu ajutorul acestui calculator automat de preturi RCA, poți analiza rapid și eficient opțiunile disponibile pe piață, asigurându-te că vei obține cea mai avantajoasă ofertă pentru nevoile tale individuale. Fiind la curent cu tarifele actuale și beneficiind de accesul simplificat la informații relevante, ai șansa de a economisi timp și bani în procesul de achiziție a asigurării auto.

Cu ajutorul platformei noastre, obține rapid și ușor asigurarea potrivită pentru mașina ta, la un preț competitiv și transparent. Alege înțelept și fii pregătit pentru orice, cu RCA-ul potrivit oferit de Prețul Meu

Care sunt avantajele de a cumpăra RCA online?

Avantaje de a cumpăra asigurarea auto obligatorie RCA online:
  • Ai toate datele personale introduse deja. Polița RCA și orice alte asigurări ai nevoie, se pot emite ușor, deoarece ai deja toate datele introduse în și poți vizualiza toate ofertele oricând.
  • În cazul în care pierzi exemplarul RCA imprimat, primești un exemplar pe mail și îl ai oricând în telefonul tău. Dacă dorești, îți poți imprima oricând un alt exemplar (începând cu 01.07.2020 toate polițele RCA și Carte verde se printează pe hârtie albă normală și au valabilitate ca original).
  • Primești asigurarea pe mail și e oricând la tine pe telefon. Începând cu data de 10.09.2020, șoferii pot face dovada încheierii asigurării RCA și prin prezentarea unui document electronic cu polița emisă, oriunde în România.
  • Plătești direct către Safety Broker de Asigurare S.A., numărul 1 pe piața distribuției de asigurări din România. Plata se face ușor, în condiții de siguranță maximă, prin intermediul procesatorului de plăți MobilPay.
  • Te notificăm automat când îți expiră polița RCA și îți trimitem automat cele mai bune oferte de preț la reînnoire.

De ce e mai ieftin tariful RCA pe Prețul Meu

Te-ai obișnuit deja ca online să obții un preț mai bun. Din acest motiv, noi ne străduim să oferim cele mai bune prețuri clienților noștri la Asigurări RCA și nu numai. Utilizând tehnologii avansate și integrări cu toate companiile de asigurări din Romania și din Europa care oferă asigurări auto în România, Prețul Meu îți permite să primești un preț mai mic la asigurarea RCA. Încearcă și tu să vezi cât de ieftin poate fi prețul tău la asigurarea RCA în 2024.

Încărcare...