Allianz

Allianz

https://www.allianztiriac.ro/ro


Allianz Țiriac (Allianz Țiriac Insurance Broker S.R.L.) reprezintă o entitate semnificativă în domeniul asigurărilor din România, fiind recunoscută pentru serviciile sale de brokeraj și consultanță în asigurări. Aparținând grupului Tiriac, o conglomerare de afaceri cu diverse activități, sub conducerea antreprenorului Ion Țiriac, compania are sediul în București.

De 25 de ani Allianz Țiriac activează în România fiind parte a grupului german Allianz, cel mai valoros brand din industria asigurarilor la nivel mondial Allianz Țiriac oferă o gamă extinsă de produse și servicii, inclusiv asigurări auto, asigurări de sănătate, asigurări de viață, asigurări de locuință și altele. Focalizându-se pe necesitățile clienților săi, furnizează soluții personalizate, adaptate cerințelor specifice ale fiecărui client.

Transparența și integritatea constituie principii de bază pentru Allianz Țiriac, reflectându-se în relația sa cu clienții și partenerii de afaceri. Construirea unei relații de încredere și furnizarea de servicii de înaltă calitate sunt priorități.

Prin diversificarea portofoliului de produse și servicii, Allianz Țiriac rămâne un actor important pe piața asigurărilor din România. Contribuind la securitatea financiară a clienților săi, compania sprijină, totodată, dezvoltarea industriei asigurărilor în țară.

Afla pretul asigurarii RCA pentru masina dumneavoastra, accesand pagina Asigurari RCA unde se pot compara ofertele tuturor companiilor care oferă asigurari RCA în România.

Încărcare...