Ai asigurare RCA la Euroins?

Ai asigurare RCA la Euroins?
 Pentru asigurarea ta a inceput numaratoarea inversa si se apropie de termenul final data de 8  septembrie.

Vestea buna? Acest termen tocmai a fost prelungit prin Ordonanta de Urgenta cu inca 90 de zile, astfel ca noul termen de expirare este data de 08.12.2023.

Ai timp sa verifici ofertele RCA din timp si sa iti stabilesti momentul optim pentru incheierea unei polite noi. Denuntarea politei rca existente inainte de aceasta data, se face conform termenului general de 20 de zile pentru denuntarea contractelor si poti solicita in acelasi timp restituire pentru partea de prima ramasa din polita RCA care depaseste termenul de denuntare sau cel maxim de 8.12.2023. 

Totusi sa tii cont ca orice oferta rca este valabila maxim 10 zile.

Pana atunci, daca inca ai in vigoare polita de la Euroins si mergi in vacanta in strainatate, verifica formularul de carte verde pentru a te asigura ca ai valabilitate in tarile pe care le traversezi. Daca, de exemplu, te deplasezi catre Grecia prin Serbia, Macedonia – este obligatoriu sa iti procuri o carte verde pentru Macedonia pentru perioada in care ai nevoie de la 15, 20 de zile sau 30 de zile.

Daca esti o persoana care detine un auto inmatriculat in Romania, dar locuiesti in afara tarii, o alta veste importanta pentru tine, este faptul ca tot incepand de acum, politele RCA se pot reinnoi cu maxim 60 de zile inainte de expirare, fata de termenul anterior de numai 30 de zile.

Condu cu grija si nu uita SA TE ASIGURI!


 
Încărcare...