Te deplasezi cu mașina în străinatate? Atenție la CARTEA VERDE

Te deplasezi cu mașina în străinatate? Atenție la CARTEA VERDE
 
Inainte de a pleca la drum cu masina in strainatate, pe langa verificarea conditiilor de calatorie in tara de destinatie si in tarile de tranzit, obligatoriu verifica polita RCA, respectv formularul de CARTE VERDE.

Cea mai populara destinatie de vara este Grecia. Asiguratorii Axeria, Omniasig, Euroins nu au bifata Macedonia, astfel ca tranzitul prin aceasta tara catre Grecia necesita un formular suplimentar de carte verde care in acest moment se poate procura pentru un cost suplimentar de 22 eur pentru o calatorie de pana la 15 zile.

Poti de asemenea sa iti asiguri o deplasare fara griji achizitionand clauza de asistenta rutiera in completarea asigurarii medicale de calatorie. Un accident sau o defectiune tehnica pe parcurs extern poate sa atraga costuri majore care sa iti incurce grav bugetul alocat unei vacante linistite. Pentru un cost de pana in 100 lei pentru o deplasare de 15 zile, poti avea asigurate interventii minore rapide sau tractare pana la un service, inclusiv repatrierea masinii pentru o valoare de pana la 1500 eur.

Încărcare...